Als pedicure heb ik een passie voor mijn werk. Natuurlijk wil ik bijblijven in mijn vak. Tijdens de vakbeurs van het jaar wordt ik weer helemaal op de hoogte gehouden. De nieuwste trends waarmee ik de toekomst in kan gaan. Beauty-Trade-Special is een beautyevent waar ik graag heenga.

De voorjaarsvakbeurs van Beauty Trade Professionals keert terug naar Utrecht voor de jubileumeditie op 25, 26 en 27 maart 2017. Er is gehoor gegeven aan de vraag van de beauty branche om een einde te maken aan de versnippering van de vele verschillende beurzen.

De  lezingen en presentaties, de sfeer en de aankleding worden gewaardeerd. De beursvloer motiveert door aanwezigheid van vele leveranciers en nieuwe merken uit de beautybranche.

Beauty Trade special bestaat komend jaar 25 jaar. Dat gaan zij natuurlijk vieren. Met een mix van verschillende podia en terrassen belooft de jubileumeditie een evenement te worden.
Er is van alles te zien en te beleven bij de Beauty Trade special . Er komen thematerrassen; de Beauty Garden en het Beauty Atelier. Er gaan mensen uit het beauty vak lezingen en workshops geven. En het nieuwste op schoonheidsgebied is straks te vinden in de Beauty galerij. Daar worden alle productinnovaties overzichtelijk gepresenteerd.

Beauty Trade special richt zich op de beauty professional die zijn/haar vak serieus neemt en het op hoog niveau uitvoert. Kwaliteit en een goede uitstraling zijn voor dit evenement daarom belangrijk. De organisatie van de beurs heeft veel ervaring in de schoonheidsbranche. Zij weten zij precies hoe ze mij professionele adviezen, vernieuwingen en productpresentaties tot hun recht kan laten komen.

Naast de verschillende stands zijn er kennis- en beautytheaters, pleinen en sub-events zoals de productwedstrijd Professional Beauty Product van het jaar 2017.

Veel toonaangevende A-merken en ambitieuze nieuwkomers hebben daarom inmiddels ruimte gereserveerd.Het gaat snel met de aanmeldingen voor deze speciale editie.
De organisatie van Beauty Trade special presenteerde eind november haar plannen voor de jubileumeditie van de beauty vakbeurs van Nederland. De grote groep geïnteresseerden en belangstellenden reageerden met veel enthousiasme.