Camillen 60 IJsgel zorgt voor verkoelende frisheid voor brandende en vermoeide voeten. Vooral na zware belasting van voeten en benen door lang staan, een lange wandeling of sportbeoefening is Camillen 60 IJsgel aangenaam verfrissend voor de vermoeide voethuid.

Het bevat huidbeschermende kamillebestanddelen, adstringerend en toniserend hamemelisextract en Japanse muntolie. De verfrissende werking wordt nog versterkt door het hoog alcoholgehalte. De gel wordt snel door de huid opgenomen en is desinfecterend. Vochtinbrengende bestanddelen verzorgen de huid en beschermen haar tegen uitdroging.

Wanneer men aan atletiek doet, hele dagen bij het werk op de benen staat of een slechte bloedsomloop heeft. Hierdoor heb je aan het einde van een dag koude voeten. Ijsgel voelt bij aanbrengen eerst koud aan maar vrij snel beginnen de voeten warmer te worden. Dit omdat de bloedsomloop wordt gestimuleerd. Als men na enkele minuten de voeten warmer  beginnen aan te voelen, heeft het product zijn doel bereikt.

Bestanddelen van Camillen 60 ijsgel;
water
alcohol
menthol
kamilledestillaat
hamamelisextract
Japanse kuntolie
glycerine
parfum

Eigenschappen van Camillen 60 ijsgel;

  • Koelt en verfrist warme en vermoeide voeten
  • vooral fijn na zware belasting
  • Beschermt tegen ontstekingen
  • De gel trekt snel in zodat je je sokken meteen aan kan trekken
  • Helpt tegen jeukende voeten

Gebruik van Camillen 60 Ijsgel

regelmatig, maar niet meerdere keren per dag op de gereinigde voeten aanbrengen.