Mijn eerste blog op mijn vernieuwde website,de oude website ligt in de prullenbak. Het werd ook wel eens tijd voor wat vernieuwing. Na zeker twaalf jaar werkzaam als pedicure wil ik daar toch mee doorgaan en uitbreiden. Dan is vernieuwing van de praktijk, website, visitekaartjes en uitbreiding van de klantenkring echt een aanwinst. Met vernieuwing ga je toch wel met de tijd mee en dat was nodig!

Door mijn twaalf jaar ervaring is het prettig om te zien dat er mensen om je heen je graag helpen met advies, raad en daad. Door te blijven ontwikkelen en vernieuwen motiveert het mij om nog jaren door te gaan met het behandelen van voeten. Maar niet alleen met voeten, vooral de klant staat centraal. Zijn of haar wensen, mogelijkheden en vragen over hun voeten die nodig zijn om als prettig te ervaren. Het fijne van mijn beroep is dat ik nooit ben uitgeleerd. Met mijn werk, met het materiaal waarmee ik werk maar ook met contacten van klanten is vernieuwing nodig. Door met klanten te praten, vragen naar wat zij willen en de ruimte geven om te reageren, geeft de uiteindelijke behandeling het resultaat wat nodig is.

Als u binnenkomt kunt u uw jas ophangen en via de trap naar boven komt u in de salon. Daar ziet u gelijk waar u mag plaatsnemen; een witte, relaxte behandelstoel met alle gemakken van dien. Na een intakegesprek (medische vragenlijst) worden uw voeten na het bekijken en ontsmetten, behandeld. Nagels, eelt, likdoorns/eeltpitjes en andere pijnlijke plekken worden geknipt, gevijld of verwijderd. Dit alles zoveel mogelijk zonder pijn natuurlijk. Na de behandeling worden de voeten nog ingesmeerd met crème. Zo is vernieuwing dus uiteindelijk verbetering, voor u en uw gezondheid.