Toen ik begon met mijn opleiding tot pedicure had ik nooit kunnen vermoeden dat ik dit werk voor zo’n lange tijd zo leuk zou vinden. Maar zelfs na twaalf en een half jaar verveelt mij dit zeker niet en geniet ik nog (bijna) elke dag van mijn vak.

Vanwege mijn twaalf en een half jarig jubileum, verloot ik 1 maal een gratis behandeling met voetmassage. Dit is onder de klanten die bij mij in januari of februari 2017 een afspraak hebben gehad of gemaakt en/of deze bon ingevuld in hebben geleverd.

In de maanden januari en februari, tijdens de jubileumactie, heb ik aardig wat nieuwe klanten erbij gekregen. Natuurlijk ben ik ook nog erg blij met de klanten die trouw elke keer weer terugkomen. In de loop der jaren zijn er ook klanten overleden. Dit is altijd een vervelende gebeurtenis. Vooral als ik met deze mensen de afgelopen jaren een speciale band heb opgebouwd. Dat maakt zo’n jubileum toch iets extra’s. Herinneringen, vernieuwingen en veranderingen maakt het werk voor mij als pedicure nog steeds een uitdaging. Binnenkort is er weer de jaarlijkse vakbeurs en blijf ik op de hoogte van alle nieuwtjes, aanpassingen en veranderingen.

Degene die de gratis behandeling (jubileumactie) met voetreflexmassage heeft gewonnen is… Mevrouw A. de Groot uit Heerhugowaard. Ik zal met haar z.s.m. contact opnemen over de prijs die haar toekomt en ik denk dat zij daar erg blij mee zal zijn.

Een standaard behandeling houd in dat uw nagels worden geknipt en gevijld. Uw likdoorns, eeltpitjes, ingegroeide nagels en andere pijnlijke plekken worden weggehaald. Eelt wordt gevijld en als laatste de voeten worden gemasseerd met een heerlijke voetencrème. Uiteraard krijgt u, indien nodig, advies en hoor ik u voetproblemen aan zodat ik deze op kan lossen.

In mijn salon (1 hoog) kost een behandeling 22,- euro. Wilt u dat ik bij u thuis kom, reken ik 2 euro aan benzinekosten extra.  Heeft u zere voeten, pijnlijke plekken, ingroeiende nagels of gewoon advies nodig? U kunt mij altijd bellen; 072-5728786 of mailen; cleospedicure@quicknet.nl