• Voetverzorging
  • Voet behandeling
  • Zalfjes in Doos
  • Gesloten

Over Cleo’s Pedicure

Cleo’s Pedicure is een salon waar u de juiste behandeling krijgt voor u voeten. Door  hygiënisch materiaal wat voor u voeten bestemd is, wordt een behandeling vriendelijk en pijnloos gedaan. Met het gebruik van een elektrisch bestuurbare behandelstoel kan u in een relaxte zithouding gebracht worden. Met behulp van een freesmachine worden nagels en eelt gevijld. Vanwege het gebruik van nat freestechniek komt er geen stof vrij van huid en nagels. De freesjes worden hierdoor ook niet heet. Door deze methode is de behandeling erg aangenaam.

Door gebruik van kleur, materiaal, licht en meubels is de ruimte voor velen aangenaam te noemen. Behandelingen van voeten kosten tijd en geduld die u in deze salon zeker zult krijgen. Mocht u vragen hebben of interesse in een behandeling, kunt u overdag en ‘s avonds altijd contact opnemen via het contact formulier.

Wil jij mij helpen?

Wanneer je bij mij een pedicure behandeling hebt gehad of blog bericht hebt gelezen, wil jij mij dan helpen door een recensie achter te laten op Google Mijn Bedrijf ? Alvast bedankt !